/ Företaget

Upptäck Caravelair

Caravelle och Caravelair, flyg och husvagn

En originell förening…

1962 beslutade sig den franska jetplanstillverkaren Sud Aviation att utöka verksamheten och förutom de välkända caravelle-flygplanen även börja tillverka husvagnar.

Ett designkontor vars konstruktörer har erfarenhet från flygindustrin lanserar de första Caravelair-husvagnarna som kombinerar kreativitet och originalitet…

50 år senare, efter en oavbruten rad av innovationer, har Caravelair blivit Frankrikes ledande husvagnstillverkare och fortsätter att utveckla sitt kunnande genom att erbjuda kvalitetshusvagnar som har utformats och tillverkats för dig.

Caravelair

Följeslagaren på dina bästa semestrar sedan 50 år.

Caravelair, som har blivit det främsta märket på den franska marknaden, låter sig sedan 1962 inspireras av kundernas sätt att semestra och erbjuder husvagnar som kombinerar komfort, estetik och funktion med ett löfte om en lyckad familjesemester och med ett bra förhållande mellan pris och prestanda.

Företaget TRIGANO VDL är beläget i hjärtat av Rhônedalens vinodlingar, i Ardèche (07 Frankrike), och utvecklar och säljer husvagnar och husbilar: här tillverkas varje år över 10 000 fordon på en yta av 200 000 m² av över 800 medarbetare. TRIGANO VDL är den viktigaste produktionsanläggningen i Europa.

CARAVELAIR, ett varumärke från TRIGANO VDL

Upptäck de stora ytorna hos oss…

Jämför